Gelato & Latte

Кои сме ние

Запознайте се с екипа на Gelato&latte, който неуморно се грижи за вас. Създава невероятно джелато и ви приготвят от нашето специално кафе. 

Ели - джелато
Gelato & Latte
Стела - бариста
Gelato & Latte
Иван - бариста
Gelato & Latte
Валентин - джелато
Gelato & Latte
Еми - бариста
Gelato & Latte
Ирина - джелато
Gelato & Latte
Петър - бариста
Gelato & Latte
Дамяна - джелато
Gelato & Latte
Gelato & Latte

Нашата философия

Освен стремежа към производство на качествени и вкусни продукти, имаме отношение и към опазване на природата. В нашите заведения не предлагаме пластмаса за еднократна употреба и насърчаваме клиентите ни да консумират джелатото в прясно изпечени фунийки или в порцеланови купички. Кафето за навън всеки може да взема в чаша за многократна употреба, които вече предлагаме за продажба и във ванише джелатерии.

Gelato & Latte

Нашите принципи

В желанието си да създаваме вкусни продукти, но да не замърсяваме допълнително природата следваме няколко принципа за устойчино развитие:

* Не изплолзваме пластмаса за еднократна употреба никъде по нашите локации; #plasticfree

* Използваме само компостируеми или стъклени опаковки за навън. Разполагаме и с кошчета с компостируемо отделение;

* Приканваме нашите клиенти да си носят чаши за многократна употреба и кутии, които са измили. В замяна получават от нас - еко отстъпка;

* Имаме компостер, в който компостираме всичко от биоразградимия отпадък до компостируемите опаковки;

Gelato & Latte

Нашите усилия

Същите принципи спазваме и в нашата биосертифицирана ферма.

* Млякото от Rozino Organic farm се пренася до джелато локациите в гюмове, което освен, че запазва млякото свежо, допринася и за по-малкото му замърсяване;

* Компостът от Gelato&latte се извозва до фермата и с него се наторява почвата на пасищата;

Подкрепа

„ЛГЛ1 “ ЕООД спечели проект по процедура „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, финансирана по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.
 
На 30.09.2020г. „ЛГЛ1 “ ЕООД подписа административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073-21881-C01 и получи 100% безвъзмездно финансиране в размер на 10 000,00 лева. Целта на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19 и постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места. Проектът е със срок на изпълнение от 3 месеца и се финансира от Европейски фонд за регионално развитие (ЕФРР) чрез ОПИК 2014-2020.

Gelato & Latte
Gelato & Latte
Gelato & Latte