Gelato & Latte

Услугите, които предлагаме

Освен джелатото, което можете да опитате на една от четирите ни локации, вече можете да поръчате джелато за вашето събитие, като ние обещаваме да се отнесем с професионализъм и добро отношение. 

Gelato & Latte

Джелато в офиса

За да зарадвате колегите си или просто да подсладите работния ден в офиса, можете да поръчате джелато, което ще донесем до вашия адрес. За повече подробности и запитвания, моля да ни пишете на имейл: office@gelatoandlatte.com. 

Gelato & Latte

Рожден ден

Всеки повод заслужава вкусна почерпка, а какво по-вкусно от джелато. Разполагаме с няколко разновидности на преносима техника за джелато: кулбокс, количка, витрина. Бихме могли да превърнем всеки празник в незабравимо сладко преживяване за вас и вашите гости.

Мастър класове

С предварителна уговорка можем да проведем мастър класове - да ви покажем необятния свят на сладоледа. От измиването и приготвянето на плодовете и млякото до самия процес на създаване на джелатото. Свържете се с нас на office@gelatoandlatte.com за повече инфомация.

Gelato & Latte
Gelato & Latte

Детски работилници

 В Gelato&latte обичаме децата и редовно правим детски работилнички в нашите джелатерии. Освен много сладолед, там има много игри и забавления за децата.